Adoptio

Eläinten adoptointi

Suomessakin on paljon eläimiä, jotka eri syistä tarvitsevat uuden, rakastavan kodin. Ennen kuin päätät antaa lemmikille uuden kodin, on hyvää pohtia vakavasti muutamia tärkeitä asioita.

 

Adoptio lomakeLahjoita
1.1.2o22 alkaen

Adoptiohinnat

Koira 550 €

Aikuinen kissa 160 €, kaksi aikuista kissaa samalla kertaa adoptoitaessa 270 €

Kissan pentu (alle 6 kk) 200 €, kaksi samalla kertaa adoptoitaessa 350 €

Maatalouseläimet 100-1000 €

 

Eläintenhoitajat kertovat muiden pieneläinten adoptiohinnasta.

Erityisadoptiohinta (seniorit, vaikeasti sijoitettavat jne) on kaikkien eläinten kohdalla 50% normaalista hinnasta. Eläintenhoitajat arvioivat tilanteen tapauskohtaisesti.

Maatiaiskissa

Olli

Ikä: Pentu

Sukupuoli: Uros

Koko: Pieni

Väri: Harmaa

Sisäsiisti: Kyllä

Terveys: Madotettu, rokotettu, sirutettu ja leikattu

Alun sulkeutuneisuuden jälkeen hän on kotihoidon myötä reipastunut hurjasti. Olli on kärsivällinen kissa, joka tulee lähelle makoilemaan. Hänelle kelpaavat rapsutukset leuan alta ja ei pelkää uusia ihmisiä.

Tiedustelut

Hei! Tuleva omistaja!

 Lemmikki tarkoittaa iloista perheenlisäystä, johon liittyy paljon vastuuta ja sitoutumista ja siksi onkin tärkeää, että koko perhe on lemmikin hankkimiseen sitoutunut ja ymmärtää siihen liittyvän vastuun. Eläimenpito sitoo parhaimmassa tapauksessa 10-20 vuotta. On myös tärkeää ottaa huomioon, että lemmikin hankintahinta on vain pieni summa siihen verrattuna, mitä sen ruoka, hoitotarvikkeet, säännölliset eläinlääkärikulut ja mahdolliset vakuutukset maksavat vuosittain. Jos lemmikki loukkaantuu tai sairastuu, saattavat satunnaiset eläinlääkärikulut olla varsin huomattavat, varsinkin ellei lemmikille ole vakuutusta. Kun nämä kaikki asiat on otettu huomioon, pyydämme vastaamaan seuraavissa lomakkeissa oleviin kysymyksiin.

 

terveisin, turun eläinsuojeluyhdistys

Muut kotia etsivät

minni

Turku

oliver

Turku

ota yhteyttä

Eläintenhoitajat

Heli

Eläintenhoitaja

Sini

Eläintenhoitaja

elina

Eläintenhoitaja